Οι βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία είναι απαραίτητα για την καλή υγεία του οργανισμού, ο οποίος, όμως, τα περισσότερα δεν μπορεί να τα συνθέσει, αλλά τα προσλαμβάνει μέσω της διατροφής.

Το VitaMin 360o είναι ένα πολυβιταμινούχο – πολυμεταλλικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει 13 βιταμίνες, 11 μεταλλικά στοιχεία και λουτεΐνη.

Το VitaMin 360o είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης, στην ομαλή λειτουργία της καρδιάς, των οστών και των πολυάριθμων ρυθμιστικών μηχανισμών του οργανισμού. Επιπλέον, βοηθά στην ενίσχυση του μεταβολισμού και του ανοσοποιητικού συστήματος.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι VitaMin 360o Multi B είναι ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά άνω των 4 ετών ώστε να καλύπτουν τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού στις βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β ανήκουν στην κατηγορία των υδατοδιαλυτών βιταμινών, δηλ. των βιταμινών που δεν μπορούν να συσσωρευθούν στον οργανισμό αλλά απεκκρίνονται μέσω των ούρων.

Η καθημερινή πρόσληψη βιταμινών του συμπλέγματος Β είναι απαραίτητη στη διατήρηση της καλής υγείας και ενέργειας του οργανισμού. Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β επιτελούν πολλές και διακριτές λειτουργίες που συνδέονται με τον μεταβολισμό, την ομαλή λειτουργία της καρδιάς, την ενίσχυση της ενέργειας και την  ανάπτυξη.

Επιπλέον, το φολικό οξύ συμβάλλει στην σύνθεση των αμινοξέων και στην ομαλή αιμοποίηση ενώ η βιοτίνη συμμετέχει στον έλεγχο του κυτταρικού κύκλου και στον ομαλό μεταβολισμό των μικροθρεπτικών συστατικών. Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης.

 

 

 

 

 

 

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ:
VitaMin 360o 12970/07-02-2018, VitaMin 360o Multi B: 9306/30-01-2018
(Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ).
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.