No menu items!

Η Winmedica είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την κυκλοφορία του προϊόντος Tokovys®, τη νέα θεραπεία διακοπής καπνίσματος.

Η Winmedica είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την κυκλοφορία του προϊόντος Tokovys®, τη νέα θεραπεία διακοπής καπνίσματος.

Το Tokovys® περιέχει τη δραστική ουσία κυτισινικλίνη, ένα φυτικό αλκαλοειδές με χημική δομή όμοια της νικοτίνης και δράση, παρόμοια με της νικοτίνης. Δρα εκλεκτικά στους νικοτινικούς υποδοχείς (α4β2) και ανταγωνίζεται τη νικοτίνη, την οποία σταδιακά την εκτοπίζει λόγω της ισχυρότερης δέσμευσης. Αυξάνει μέτρια τα επίπεδα της ντοπαμίνης στον εγκέφαλο, κάτι που ανακουφίζει τα κεντρικά συμπτώματα της στέρησης της νικοτίνης.

Η διάρκεια θεραπείας με το Tokovys® είναι 25 ημέρες. Η συνιστώμενη δόση είναι μια συσκευασία Tokovys (100 δισκία) και επιτρέπει τη σταδιακή μείωση της εξάρτησης από τη νικοτίνη και τη διακοπή του καπνίσματος χωρίς να προκαλέσει συμπτώματα στέρησης.

Το Tokovys® είναι ένα φυσικό προϊόν και αποτελεί ένα σημαντικό όπλο για τη φαρμακευτική αντιμετώπιση της διακοπής του καπνίσματος.

Δείτε το φύλλο οδηγιών εδώ:

Αντενδείκνυται σε υπερευαισθησία στη δραστική ουσία ή σε κάποιο από τα έκδοχα, ασταθή στηθάγχη, ιστορικό πρόσφατου εμφράγματος του μυοκαρδίου, κλινικά σημαντικές αρρυθμίες, ιστορικό πρόσφατου εγκεφαλικού επεισοδίου, εγκυμοσύνη και θηλασμό. Το Tokovys δεν συνιστάται για χρήση σε ηλικιωμένους ασθενείς, ηλικίας άνω των 65 ετών και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 18 ετών