Στρατηγικές Συνεργασίες

Σημαντικός παράγοντας επιτυχίας της Win Medica είναι οι συμφωνίες στρατηγικής σημασίας που έχει συνάψει με καταξιωμένες διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες.

Ενίσχυση της δραστηριότητας της σε επιλεγμένα μερίδια της φαρμακευτικής αγοράς, όπως τα difficult-to-make γενόσημα φάρμακα, με προηγμένες εφαρμογές και φαρμακοτεχνικές μορφές. Η δραστηριότητά της Win Medica καλύπτει κυρίως , αλλά δεν περιορίζεται μόνο στον ελληνικό χώρο. Εκτός από την Ευρώπη, η εταιρεία σχεδιάζει να επεκταθεί και σε άλλες ανερχόμενες ξένες αγορές που αποτελούν ουσιαστικές  επιχειρηματικές ευκαιρίες με συνεργασίες με αξιόπιστους συνεργάτες.

Novartis

Η Novartis επικεντρώνεται κυρίως σε αναπτυσσόμενους τομείς της Υγείας και κατέχει ηγετική θέση σε αυτούς. Διαθέτει διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων το οποίο απαρτίζεται από καινοτόμα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, , εμβόλια ,διαγνωστικά, καθώς και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα. Με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, οι εταιρείες του Ομίλου Novartis απασχολούν 98.000 εργαζομένους και δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 140 χώρες του κόσμου.

Seqirus

Η Seqirus είναι μια από τις εταιρίες με ηγετική θέση στην ανάπτυξη και διάθεση εμβολίων γρίπης παγκοσμίως. Τα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας προϊόντα της κυκλοφορούν σε 35 χώρες παγκοσμίως .Το εργοστάσιο στην Αμερική (Holly Springs) είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο εμβολίων στον κόσμο, αποτελεί joint venture με την Αμερικάνικη Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση πανδημίας γρίπης και έχει δυνατότητα παραγωγής >150 εκατ. δόσεων εντός 6 μηνών σε περίπτωση πανδημίας γρίπης.

Polpharma

Η Πολωνικη εταιρεία Polpharma κατατάσσεται ανάμεσα στους 20 κορυφαίους παραγωγούς φαρμάκων στον κόσμο, με πωλήσεις 1 δισεκατομμυρίου USD ετησίως. Απασχολεί πάνω από 7.000 εργαζόμενους στην Πολωνία και σε διεθνείς αγορές. Διαθέτει 7 εργοστάσια παραγωγής στην Πολωνία, στη Ρωσία και στο Καζανγκστάν και 6 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης. Το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Polpharma περιλαμβάνει 300 προϊόντα και άλλα 50 προϊόντα τα οποία βρίσκονται υπό ανάπτυξη.

Pharmanutra

H Pharmanutra SpA είναι μια φαρμακευτική εταιρεία που εδρεύει στην Ιταλία και ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό την ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων διατροφής και medical devices. Ακολουθεί αυστηρά πρότυπα ποιότητας, κάνοντας πάντα την επιλογή των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της, ώστε να είναι επιλεγμένες μοναδικά και αποκλειστικά για την εθνική αγορά.

Welding

Η Welding GmbH & CO. KG ιδρύθηκε το 1955 και είναι Γερμανική ετιαρεία ιδιωτικής ιδιοκτησίας. Με τα κεντρικά στο Αμβούργο, τα γραφεία πωλήσεων στη Φρανκφούρτη και μία θυγατρική στη Λυών της Γαλλίας, η εταιρεία σήμερα απασχολεί περισσότερα από 120 άτομα. Τομείς που δραστηριοποιείται: • Εμπορική δραστηριότητα δραστικών πρώτων υλώνκαι εκδόχων και φυσικών ουσιών για ανθρώπινα φάρμακα • Ανάπτυξη, αδειοδότηση και πώληση γενόσημων φαρμάκων • Προσφορά εκτενούς εύρους υπηρεσιών που καλύπτουν τους τομείς διαχείρισης ποιότητας και κανονιστικών υποθέσεων.

Servier

Η Γαλλική εταιρεία Servier ιδρύθηκε το 1954 και σήμερα είναι ο 1ος Γαλλικός ανεξάρτητος φαρμακευτικός όμιλος. Είναι παρών σε 149 χώρες, με περισσότερους από 22.000 εργαζόμενους, εκ των οποίων 3000 στην Έρευνα. Η Servier δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1977.

Midas Pharma

Η Midas Pharma είναι ένας εξέχων και σεβαστός συνεργάτης για φαρμακευτικά έργα στους τομείς της προσαρμοσμένης σύνθεσης, της ανάπτυξης τελικών προϊόντων, της προμήθειας και κατασκευής φαρμακευτικών ουσιών και φαρμακευτικών προϊόντων, των ρυθμιστικών υποθέσεων, των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και της αδειοδότησης εντός και εκτός. Με θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, Σκανδιναβία, Γαλλία, Πολωνία, Ιταλία, Κίνα, Ιαπωνία, Τουρκία και Ινδία, η παγκόσμια παρουσία μας μας δίνει πληροφορίες για τις ανάγκες των πελατών μας.

Viatris Hellas

H Viatris Hellas έχει προκύψει από την συνένωση της Mylan και της Upjohn, εταιρεία του ομίλου Pfizer, με σκοπό την καλύτερη πρόσβαση σε θεραπείες. Η Viatris προσφέρει ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων πρωτότυπων προϊόντων, γενόσημων και βιοϊσοδύναμων καθώς και προϊόντων OTC & Φαρμακείου.

Accord Healthcare

Η Accord Healthcare είναι μια εγκατεστημένη στο χώρο των Γενοσήμων και Βιοτεχνολογικών προϊόντων Πολυεθνική Φαρμακευτική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διανομή φαρμακευτικών προϊόντων σε πάνω από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών στις Η.Π.Α. και τον Καναδά. Στην Ευρώπη, η Accord Healthcare ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα το 2008, ενώ σήμερα διαθέτει πάνω από 9.300 άδειες κυκλοφορίας σε Ευρωπαϊκές Χώρες.

mabXience

Η mAbxience είναι μια Iσπανική διεθνής εταιρεία βιοτεχνολογίας υψηλής ανάπτυξης που ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και παγκόσμια εμπορία βιοτεχνολογικών προϊόντων για τη θεραπεία και πρόληψη ασθενειών σε διαφορετικούς θεραπευτικούς τομείς.Η mAbxience έχει δημιουργήσει επιτυχώς συμμαχίες σε όλο τον κόσμο με συνεργάτες, επιτρέποντας στους ασθενείς να έχουν πρόσβαση στα ποιοτικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο καθώς και την προμήθεια προσιτών και αποδοτικών φαρμάκων σε συστήματα υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως.

Chemo

Η Chemo είναι μία μεγάλη Ισπανική εταιρεία του φαρμακευτικού κλάδου με 5.000 εργαζόμενους. Η Chemo δραστηριοποιείται κυρίως σε 3 επιχειρηματικούς τομείς: • Παραγωγή πρώτων υλών • Αναπτύξεις προϊόντων • Παραγωγή προϊόντων • Η Chemo συνεχίζει να επεκτείνει τις προσπάθειές της και να επενδύει στην Έρευνα & Ανάπτυξη για να αναπτύξει νέες και βελτιωμένες θεραπευτικές λύσεις.

Medis

Η Ισλανδική εταιρεία Medis είναι ένας παγκοσμίου βεληνεκούς επιχειρησιακός εταίρος με παρουσία σε πάνω από 140 χώρες. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας γενόσημων φαρμακευτικών σκευασμάτων. Η Medis προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων στις φαρμακευτικές εταιρείες. Παρέχει περίπου 100 φαρμακευτικά προϊόντα για ανθρώπινη χρήση, κυρίως στη φαρμακοτεχνική μορφή δισκίου, κάψουλας και ενέσιμα προϊόντα .

Sofar

Η Sofar S.p.A, είναι Ιταλική εταιρεία η οποία παράγει υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά προϊόντα, διατροφικά συμπληρώματα και medical devices. Λειτουργεί για πάνω από 45 χρόνια στον φαρμακευτικό κλάδο και η εκτεταμένη γνώση της αγοράς επιτρέπει στη Sofar να κοιτάζει μπροστά στο μέλλον, εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της, καταλήγοντας σε μία εξειδικευμένη και ώριμη παρουσία, που χαρακτηρίζεται από καινοτόμες λύσεις.

Adamed

Ο Όμιλος Adamed δημιουργήθηκε στην Πολωνία με σκοπό να υποστηρίξει την έρευνα και την ανάπτυξη φαρμακευτικών προιοντων. Συμμορφώνεται στα πιο αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα, συνεπώς τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα επί του παρόντος σε 60 αγορές ανά τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων της Ευρώπης, Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας, Νότιας Αμερικής, Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής.