Σημαντικός παράγοντας επιτυχίας της WinMedica είναι οι συμφωνίες στρατηγικής σημασίας που έχει συνάψει με καταξιωμένες πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες και αφορούν:

  • Συμφωνίες εξαγοράς και in-licensing για την εισαγωγή και προώθηση κυρίως πρωτότυπων προϊόντων.
  • Ευκαιρίες στο πεδίο ανάπτυξης πρωτοποριακών βιοϊσοδύναμων σκευασμάτων.
  • Ενίσχυση της δραστηριότητας της σε επιλεγμένα μερίδια της φαρμακευτικής αγοράς, όπως τα difficult-to-make γενόσημα φάρμακα, με προηγμένες εφαρμογές και φαρμακοτεχνικές μορφές.

Η δραστηριότητά της WinMedica καλύπτει, αλλά δεν περιορίζεται στον ελληνικό χώρο. Εκτός από την Ευρώπη, η εταιρεία σχεδιάζει να επεκταθεί και σε άλλες ανερχόμενες ξένες αγορές που αποτελούν ουσιαστικές επενδυτικές ευκαιρίες και χρειάζονται αξιόπιστους συνεργάτες με δυναμικό portfolio προϊόντων.

Οι συνεργασίες μας:

Novartis

novartis

Η Novartis επικεντρωμένη αποκλειστικά σε αναπτυσσόμενους τομείς της Υγείας και κατέχοντας ηγετική θέση σε αυτούς, διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων : καινοτόμα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, οικονομικώς συμφέροντα γενόσημα φάρμακα, εμβόλια και διαγνωστικά, καθώς και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα. Με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, οι εταιρείες του Ομίλου Novartis απασχολούν 98.000 εργαζομένους και δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 140 χώρες του κόσμου.

 

Pfizer

pfizer

H Pfizer κατέχει ηγετική θέση στο φαρμακευτικό χώρο παγκοσμίως. Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 85 χώρες ενώ τα προϊόντα της διατίθενται σε 150 χώρες. Τα φάρμακα της Pfizer εμπίπτουν σε μια ευρεία κλίμακα θεραπευτικών κατηγοριών. Με προϊόντα καρδιαγγειακού συστήματος και μεταβολισμού, ψυχικής υγείας και νευρολογίας, αναπνευστικού συστήματος, αλλεργιών, λοιμωδών νόσων, ενδοκρινολογικών διαταραχών, ουρογεννητικού συστήματος, οφθαλμολογικά, ογκολογικά και προϊόντα για την αρθρίτιδα και το άλγος η Pfizer βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων παγκοσμίως.

Krka

krka

Η Krka είναι μια από τις εταιρίες με ηγετική θέση στις φαρμακευτικές εταιρίες αντίγραφων σκευασμάτων παγκοσμίως. Τα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας προϊόντα της καλύπτουν 4 βασικές θεραπευτικές κατηγορίες: καρδιαγγεικά νοσήματα, μολυσματικές ασθένειες, γαστροοισοφαγικές και μεταβολικές νόσους καθώς  και παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος .

Accord Healthcare

Accord Healthcare

Η Accord Healthcare είναι μια εγκατεστημένη στο χώρο των Γενοσήμων και Βιοτεχνολογικών προϊόντων Φαρμακευτική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διανομή φαρμακευτικών προϊόντων σε πάνω από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών στις Η.Π.Α. και τον Καναδά. Στην Ευρώπη, η Accord Healthcare ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα το 2008, ενώ σήμερα διαθέτει πάνω από 9.300 άδειες κυκλοφορίας σε Ευρωπαϊκές Χώρες.

Pharmanel

pharmanel

Η Pharmanel είναι μία Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία, ιδρυθείσα το 1991. Έχει ως αντικείμενο τόσο την παραγωγή φαρμακευτικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, που καλύπτουν ευρεία γκάμα παθήσεων, όσο και τη διανομή και προώθησή τους στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Chemo

chemo

Η Chemo είναι μία μεγάλη εταιρεία του φαρμακευτικού κλάδου με 5.000 εργαζόμενους, οι οποίοι είναι εξολοκλήρου αφοσιωμένοι στη βελτίωση της υγείας.

Η  Chemo δραστηριοποιείται κυρίως σε 3 επιχειρηματικούς τομείς:

  • Βιομηχανικό
  • Εμπορικό
  • Βιοτεχνολογίας

Η Chemo συνεχίζει να επεκτείνει τις προσπάθειές της και να επενδύει στην Έρευνα & Ανάπτυξη για να αναπτύξει νέες και βελτιωμένες θεραπευτικές λύσεις.

Polpharma

polpharma

Η Polpharma κατατάσσεται ανάμεσα στους 20 κορυφαίους παραγωγούς φαρμάκων στον κόσμο, με πωλήσεις 1 δισεκατομμυρίου USD ετησίως. Απασχολεί πάνω από 7.000 εργαζόμενους στην Πολωνία και σε διεθνείς αγορές.

Διαθέτει 7 εργοστάσια παραγωγής στην Πολωνία, στη Ρωσία και στο Καζανγκστάν και 6 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης. Το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Polpharma περιλαμβάνει 600 προϊόντα και άλλα 200 προϊόντα τα οποία βρίσκονται υπό ανάπτυξη.

Medis

medis30

Η Medis είναι ένας παγκοσμίου βεληνεκούς επιχειρησιακός εταίρος σε πάνω από 140 χώρες. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας γενόσημων φαρμακευτικών σκευασμάτων. Η Medis προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων στις φαρμακευτικές εταιρείες. Παρέχει περίπου 200 φαρμακευτικά προϊόντα για ανθρώπινη χρήση, κυρίως στη φαρμακοτεχνική μορφή δισκίου, κάψουλας και ενέσιμη.

Pharmanutra

pharmanutra

H Pharmanutra SpA είναι μια φαρμακευτική εταιρεία που εδρεύει στην Πίζα και ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό την ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων διατροφής και ιατρικών συσκευών. Ακολουθεί αυστηρά πρότυπα ποιότητας,  κάνοντας πάντα την επιλογή των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της, ώστε να  είναι επιλεγμένες μοναδικά και αποκλειστικά για την εθνική αγορά.

Sofar

sofar

Η Sofar S.p.A, -ιταλική εταιρεία- παράγει υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά προϊόντα, διατροφικά συμπληρώματα και ιατρικές συσκευές.

Λειτουργεί για πάνω από 45 χρόνια στον φαρμακευτικό κλάδο και η εκτεταμένη γνώση της αγοράς επιτρέπει στη Sofar να κοιτάζει μπροστά στο μέλλον, εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της, καταλήγοντας σε μία εξειδικευμένη και ώριμη παρουσία, που χαρακτηρίζεται από καινοτόμες λύσεις.

Welding

welding

Η Welding GmbH & CO. KG ιδρύθηκε το 1955 και είναι ιδιωτικής ιδιοκτησίας. Με τα κεντρικά στο Hamburg, τα γραφεία πωλήσεων στη Φρανκφούρτη και μία θυγατρική στη Lyon Γαλλίας, η εταιρεία σήμερα απασχολεί περισσότερα από 120 άτομα.

Τομείς που δραστηριοποιείται:

  • Εμπορική δραστηριότητα δραστικών πρώτων υλών, εκδόχων και φυσικών ουσιών για ανθρώπινα και κτηνιατρικά φάρμακα
  • Ανάπτυξη, αδειοδότηση και προώθηση γενόσημων φαρμάκων
  • Εμπορική δραστηριότητα πρόσθετων τροφίμων και ζωοτροφών
  • Προσφορά εκτενούς εύρους υπηρεσιών που καλύπτουν τους τομείς διαχείρισης ποιότητας, προώθησης και κανονιστικών υποθέσεων.

Adamed

adamed

Ο Όμιλος Adamed δημιουργήθηκε με σκοπό να υποστηρίξει την έρευνα και την ανάπτυξη, καθώς επίσης και την ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική δραστηριότητα στον τομέα των φυσικών επιστημών.

Συμμορφώνεται ακόμα και στα πιο αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα, συνεπώς τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα επί του παρόντος σε 60 αγορές ανά τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων της Ευρώπης, Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας, Νότιας Αμερικής, Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής.

Laboratorios Alter

laboratori_alter

Η Laboratorios Alter S.A. – φαρμακευτική εταιρεία – είναι αφοσιωμένη στην έρευνα, στην ανάπτυξη και στην προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν αντιβιοτικά, αντιγριπικά, και αντιασθματικά. Η εταιρεία προσφέρει φάρμακα καρδιαγγειακού, πεπτικού, κεντρικού νευρικού συστήματος, αντιισταμινικά, αντιφλεγμονώδη/αναλγητικά, αντιμολυσματικά, ουρολογίας και άλλα γενόσημα. Ασχολείται επίσης με την ανάπτυξη καλλυντικών προϊόντων για γυναίκες.