No menu items!

Πρόσκληση Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Με την από 1.7.2024 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της εταιρίας, καλούνται οι μέτοχοι της Win Medica Φαρμακευτική Ανώνυμη Εταιρεία με αριθμό ΓΕΜΗ 7256201000 σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 27.8.2024, ημέρα Τρίτη, και ώρα 11:00 στα γραφεία της εταιρίας στο Χαλάνδρι Αττικής, Οιδίποδος 1-3 & Παράδρομος Αττικής Οδού 33-35 για να συζητήσουν και να αποφασίσουν για τα κατωτέρω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της μίσθωσης νέων γραφείων και βοηθητικών χώρων της εταιρίας στο Μαρούσι Αττικής και της λύσης των υφισταμένων μισθώσεων γραφείων και βοηθητικών χώρων στο Χαλάνδρι Αττικής και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού της εταιρίας.

2. Τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρίας ώστε να προστεθεί ρητώς, για λόγους τάξεως, η συναφής προς τους σκοπούς της εταιρίας έρευνα και πειραματική ανάπτυξη στις φυσικές επιστήμες και τη μηχανική.

3. Προσαρμογή του καταστατικού της εταιρίας στην ισχύουσα νομοθεσία περί ανωνύμων εταιριών, με τροποποίηση των άρθρων 5 (Μετοχικό Κεφάλαιο), 6 (Μετοχές), 7 (Δικαιώματα και Υποχρεώσεις των Μετόχων), 8 (Δικαιώματα Μειοψηφίας), 9 (Αρμοδιότητα Γενικής Συνέλευσης), 10 (Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης), 11 (Πρόσκληση – Ημερήσια Διάταξη Γενικής Συνέλευσης), 12 (Κατάθεση Μετοχών – Αντιπροσώπευση), 13 (Πίνακας των μετόχων που έχουν δικαίωμα ψήφου), 14 (Απλή απαρτία και πλειοψηφία Γενικής Συνέλευσης), 15 (Εξαιρετική απαρτία και πλειοψηφία Γενικής Συνέλευσης), 17 (Θέματα συζήτησης – Πρακτικά Γενικής Συνέλευσης), 18 (Απόφαση απαλλαγής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και ελεγκτών), 19 (Σύνθεση και θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου), 20 (Εξουσία – Αρμοδιότητες Διοικητικού Συμβουλίου), 21 (Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα), 22 (Αναπλήρωση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου), 23 (Σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου), 24 (Αντιπροσώπευση Μελών – Απαρτία – Πλειοψηφία), 25 (Πρακτικά Διοικητικού Συμβουλίου), 26 (Αποζημίωση Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου – Συμβάσεις της εταιρείας με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου), 27 (Συμβάσεις της εταιρείας με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλα πρόσωπα), 28 (Απαγόρευση Ανταγωνισμού), 29 (Ελεγκτές), 31 (Ετήσιοι Λογαριασμοί – Δημοσιεύσεις), 32 (Διάθεση των Κερδών), 33 (Λόγοι λύσης της Εταιρείας), 34 (Εκκαθάριση) και 39 (Γενικές Διατάξεις) και έγκριση του νέου κωδικοποιημένου κειμένου του Καταστατικού της Εταιρείας.

Όλοι οι μέτοχοι της εταιρίας έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος στην Συνέλευση και να ψηφίσουν, αυτοπροσώπως η με αντιπρόσωπο. Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μίας ψήφου. Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να συμμετάσχει με εκπρόσωπο στη Συνέλευση οφείλει να καταθέσει  στο ταμείο της εταιρίας τα έγγραφα εκπροσώπησης όπως ορίζεται στον νόμο και στο καταστατικό της εταιρίας. Για τον διορισμό εκπροσώπου αρκεί επιστολή του μετόχου προς την εταιρία με ιδιόχειρη υπογραφή.

Αν δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από τον νόμο και το καταστατικό απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου την 9.9.2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 στον ίδιο τόπο.

 

Χαλάνδρι 1 Ιουλίου 2024

Με εξουσιοδότηση του ΔΣ

Χρήστος Σωτηρίου

Αντιπρόεδρος ΔΣ & Δ/νων Σύμβουλος