UltraMag® Oro

Μαγνήσιο: Ο πολυσύμμαχος του οργανισμού μας!

Την ανεπαρκή πρόσληψη ή τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού μας σε μαγνήσιο, έρχεται να τις καλύψει το UltraMag® Oro, το μοναδικό σκεύασμα μαγνησίου που χρησιμοποιεί τη σουκροσωμική τεχνολογία  για τη μεταφορά και απόδοση του εν λόγω στοιχείου στον οργανισμό.

UltraMag® Oro

ΣΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ;

Έχετε αϋπνίες; Νιώθετε κόπωση και αδυναμία;

Έρχεστε συχνά αντιμέτωποι με μυϊκές κράμπες, πονοκεφάλους, ταχυπαλμίες; Είστε στρεσαρισμένοι ή αισθάνεστε πως η ενέργειά σας έχει… παραδώσει τα όπλα; Κι όμως, μπορεί όλα τα παραπάνω να οφείλονται στην έλλειψη μαγνησίου, ενός πολύτιμου μετάλλου, που ξέρει να φροντίζει τον οργανισμό μας!

Το μαγνήσιο είναι ένα μέταλλο – πολυσύμμαχος του ανθρώπινου οργανισμού, καθώς πολλές μελέτες απέδειξαν τα σημαντικά οφέλη του.

Συμμετέχει σε πολλές λειτουργίες του οργανισμού, όπως η μεταφορά, η αποθήκευση και η χρησιμοποίηση ενέργειας. Ενεργοποιεί περισσότερα από 300 ένζυμα και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία του νευρικού συστήματος και των μυών, συμπεριλαμβανομένου και του καρδιακού μυός. Είναι απαραίτητο για τη σύνθεση των πρωτεϊνών, των νουκλεϊκών οξέων, τον μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπών, καθώς και για τη διατήρηση της καλής υγείας των οστών. Όλα τα παραπάνω, και όχι μόνο αυτά, καθιστούν σαφή την ανάγκη για επαρκή κάλυψη των αναγκών του οργανισμού μας σε μαγνήσιο, ώστε αυτός να «λειτουργεί ρολόι»!

Η σημασία γίνεται ανάγκη αν αναλογιστούμε ότι η ημερήσια πρόσληψη μαγνησίου στις δυτικές κοινωνίες είναι πολύ μικρότερη από την απαιτούμενη κυρίως λόγω της επεξεργασίας των τροφών.

Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την πρόσληψη του μαγνησίου είναι η λήψη ορισμένων φαρμάκων, η αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ καθώς και ο τύπος της διατροφής (πχ διατροφή πλούσια σε λιπαρά ή φτωχή σε λαχανικά).

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ;

Την ανεπαρκή πρόσληψη ή τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού μας σε μαγνήσιο, έρχεται να τις καλύψει το UltraMag® Oro, το μοναδικό σκεύασμα μαγνησίου που χρησιμοποιεί τη σουκροσωμική τεχνολογία  για τη μεταφορά και απόδοση του εν λόγω στοιχείου στον οργανισμό. Η σουκροσωμική τεχνολογία είναι μία διεθνώς πατενταρισμένη τεχνολογία, η οποία βασίζεται στη σουκροσωμική δομή και στην ικανότητά της να περνά αναλλοίωτη από την πεπτική οδό και να έχει υψηλή απορρόφηση στο έντερο. Το UltraMag® Oro χάρη στη σουκροσωμική τεχνολογία εξασφαλίζει:

Υψηλή και γρήγορη απορρόφηση του μαγνησίου

Αποφυγή γαστρεντερικών διαταραχών

Χορήγηση ανεξάρτητα από την τροφή

Απουσία μεταλλικής γεύσης

Σουκροσωμική δομή

σουκροσωμική δομή, η οποία περιέχει το μαγνήσιο, φθάνει αναλλοίωτη στο έντερο όπου απορροφάται. Στη συνέχεια μεταφέρεται στο ήπαρ όπου απελευθερώνει το μαγνήσιο. Το UltraMag® Oro έχει διαφοροποιημένη φαρμακοτεχνική μορφή.

Διατίθεται σε μορφή σκόνης που διαλύεται απευθείας στο στόμα

Δεν χρειάζεται νερό

Έχει ευχάριστη γεύση

Απόδοση σε Μαγνήσιο

1 φακελίσκος: 187,5mg Ανά 1 ημερήσια δόση: 375mg

Πηγές

1. Φύλλο οδηγιών χρήσης του προϊόντος UltraMag® Oro, 2. Coudray C. et al, Magnesium Research,2005;18(4):215-23, 3. Swaminathan R. Clin. Biochem. Rev. 2003;24:47-66, 4. Tarantino G. et al, Blood,2005;126:4561, 5. Pisani A. et, Nephrol. Dial. Transplant. 2004:1-8, 6. Σπυροπούλου Α.. Κασσή Ε. «Ο μεταβολισμός του μαγνησίου και οι διαταραχές του», Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης, 2011 Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 107924/29-11-2017, (Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ). Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυες, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.