Ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της η Win Medica

Μία  μεγάλη συνεργασία με την εταιρία ACCORD Healthcare UK εγκαινίασε  τον Μάιο του 2017 η Win Medica. Στο πλαίσιο αυτό ενισχύει το χαρτοφυλάκιό των προϊόντων της προσφέροντας θεραπευτικές λύσεις  για τους ασθενείς με νεοπλασματικά νοσήματα και αιματολογικές κακοήθειες.

Η ACCORD Healthcare UK, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες γενοσήμων παγκοσμίως, με παρουσία σε πάνω από 60 χώρες, έχει λάβει περισσότερες από 5.500 εγκρίσεις σκευασμάτων. Διαθέτει πιστοποιημένα εργοστάσια παραγωγής από τους σημαντικότερους οργανισμούς όπως USFDA, UKMHRA, EMA, TGA, MCC, ANVISA. Επίσης, προσφέρει πλήρες και διαρκώς διευρυνόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων σε όλες τις θεραπευτικές κατηγορίες.

Ως αποκλειστικός συνεργάτης της στην Ελλάδα, η Win Medica, έχει ως πρωταρχικό στόχο την εισαγωγή ενός διευρυμένου χαρτοφυλακίου προϊόντων στην Ογκολογία και την Αιματολογία.

Win Medica είναι μια ελληνική φαρμακευτική εταιρία που από το 2008, δραστηριοποείται στην ελληνική αγορά με στόχο τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών καθώς και την εξοικονόμηση πόρων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων και γενοσήμων σκευασμάτων για μια σειρά από σοβαρά νοσήματα, ενώ ταυτόχρονα καλύπτει με ταχέως αναπτυσσόμενους ρυθμούς, και το χώρο του Φαρμακείου μέσα από σύγχρονες, αξιόπιστες λύσεις σκευασμάτων συμπληρωμάτων διατροφής και ιατροτεχνολογικών βοηθημάτων.

Δραστηριοποιείται σε διάφορες θεραπευτικές κατηγορίες όπως η Καρδιολογία, τα μεταβολικά νοσήματα, τα νοσήματα του γαστρεντερικού συστήματος κ.ά..

Η Win Medica πιστή στο όραμά της, προσεγγίζει τους στόχους της μέσα από:

  • Στρατηγικές συμμαχίες με κορυφαίες ερευνητικές εταιρείες για την εισαγωγή και κυκλοφορία πρωτοτύπων σκευασμάτων
  • Παρουσία στα υψηλής προστιθέμενης αξίας γενόσημα φάρμακα
  • Στρατηγική τοποθέτηση στις ανερχόμενες αγορές των βιο-ομοειδών, βιοτεχνολογικών προϊόντων
  • Επέκταση των δραστηριοτήτων της στο χώρο των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και των συμπληρωμάτων διατροφής.

Ο κ. Μάριος Κοσμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Win Medica, με αφορμή τη συνεργασία ACCORD Healthcare UK ανέφερε ότι «Η συνεργασία με διεθνείς και καταξιωμένους ομίλους, αποτελεί για τη Win Medica στρατηγική προτεραιότητα και πυλώνα ανάπτυξης. Η συνεργασία με την ACCORD Healthcare UK, αποτελεί ένα βήμα εξωστρέφειας και δίνει τη δυνατότητα εμπλουτισμού του χαρτοφυλακίου των προϊόντων μας, με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες των ασθενών με νεοπλασματικά νοσήματα και αιματολογικές κακοήθειες. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το γεγονός ότι η βενδαμουστίνη, ένα καταξιωμένο φάρμακο με διαχρονική αξία σε αιματολογικές κακοήθειες, γίνεται για πρώτη φορά διαθέσιμη στους Έλληνες ασθενείς. Ως εκ τούτου, συμβάλλει απόλυτα στο στόχο που έχουμε θέσει, τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε δράσεις και συνεργασίες, με επίκεντρο τον ασθενή, και να παρέχουμε άριστες και προσιτές λύσεις υγείας για το σύστημα υγείας».

 

Πηγή : Mononews