Η Win Medica στήριξε την Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε

winmedica

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Win Medica στήριξε την Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε

20th Greek Shinkyokushinkai Summer Camp 2017

 

Τρίτη 27 Ιουνίου, 2017

Η Win Medica, η ταχύτατα αναπτυσσόμενη ελληνική φαρμακευτική εταιρία, στήριξε την Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε και συγκεκριμένα τη διοργάνωση 20th Greek Shinkyokushinkai Summer Camp 2017 που πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως και τις 26 Ιουνίου στον Άγιο Ιωάννη, Πηλίου.

Η Win Medica, ανέλαβε να καλύψει τις ανάγκες ένδυσης των αθλητών και των εκπαιδευτών του 20th Greek Shinkyokushinkai Summer Camp 2017. Τα μπλουζάκια που διατέθηκαν στους συμμετέχοντες έφεραν το λογότυπο της Win Medica και του Sofargen® spray.

Το Greek Shinkyokushinkai Summer Camp, μία διοργάνωση που έγινε θεσμός και αποτελεί μεγάλο αθλητικό γεγονός στον χώρο του καράτε, φέτος έκλεισε τα 20 του χρόνια. Από το 1997 έως σήμερα, στο Greek Shinkyokushinkai Summer Camp έχουν συμμετάσχει πάνω από 2.000 άτομα, αθλητές και εκπαιδευτές ελληνικής και ξένης καταγωγής, με αποτέλεσμα την προβολή και την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού της περιοχής.

Λίγα λόγια για τη Win Medica

Η Win Medica είναι μία ελληνική φαρμακευτική εταιρεία με ταχύτατη ανάπτυξη που δραστηριοποιείται στην φαρμακευτική αγορά από το 2008 μέσω στρατηγικών συμμαχιών με καταξιωμένες ερευνητικές εταιρείες για την εισαγωγή και κυκλοφορία καινοτόμων σκευασμάτων, ενώ παράλληλα αναπτύσσει υψηλής προστιθέμενης αξίας γενόσημα φάρμακα. Τοποθετείται στρατηγικά στις ανερχόμενες αγορές των βιοτεχνολογικών προϊόντων και επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη μέσω εθνικών και διεθνών εκπαιδευτικών (συνήθως γράφουμε ερευνητικών) προγραμμάτων. Σήμερα απασχολεί 135 εργαζομένους με μεγάλη εμπειρία στη φαρμακευτική αγορά.

Πηγή : ΕΕΦΑΜ