Μετρητές Σακχάρου On Call® Vivid

 

Υψηλή τεχνολογία που προσφέρει 100% ακρίβεια για να αισθάνονται τα άτομα με διαβήτη 100% εμπιστοσύνη στην αυτοδιαχείριση του διαβήτη τους.

Μετρητές Σακχάρου (On Call® Vivid)

 

ΣΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ;

Η καλή γλυκαιμική ρύθμιση είναι ο κύριος στόχος της σύγχρονης αντιμετώπισης του σακχαρώδη διαβήτη.

Είναι σαφές λοιπόν, ότι αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί μόνο με συχνό αυτοέλεγχο του σακχάρου αίματος. Παρά την μεγάλη σημασία του αυτοελέγχου, πολλοί διαβητικοί εξακολουθούν να μην αυτοελέγχονται συστηματικά είτε λόγω ελλιπούς εκπαίδευσης στη χρήση των μετρητών σακχάρου είτε λόγω πολυπλοκότητας στην χρήση είτε γιατί συχνά το υψηλό κόστος των ποιοτικών αυτομετρήσεων μπορεί να είναι ένα σημαντικό εμπόδιο για όσους θέλουν να διαχειρίζονται καλύτερα το διαβήτη τους.

Έχοντας ειδικό ενδιαφέρον στον χώρο της διαβητολογίας, η Win Medica είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την Αμερικανική πολυεθνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας ACON Laboratories Inc.

Μέσω της νέας συνεργασίας η Win Medica εξασφαλίζει την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα του διεθνώς καταξιωμένου μετρητή σακχάρου On Call Vivid που αναπτύχθηκε για να συμβάλλει στον καλύτερο αυτοέλεγχο των διαβητικών ασθενών εξασφαλίζοντας απλές, γρήγορες και κυρίως αξιόπιστες μετρήσεις του σακχάρου.

Μετρητές Σακχάρου (On Call® Vivid)

 

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ;

Ο αυτοέλεγχος της γλυκόζης του αίματος είναι καθοριστικός γιατί συντελεί στη λήψη των κατάλληλων θεραπευτικών αποφάσεων οι οποίες στοχεύουν στην επίτευξη του επιδιωκόμενου γλυκαιμικού στόχου του κάθε ασθενή. 

Η Win Medica έχοντας ως στόχο να συνεισφέρει στον καλύτερο αυτοέλεγχο των διαβητικών ασθενών, διαθέτει στην Ελληνική αγορά το Σύστημα Παρακολούθησης Σακχάρου Αίματος On Call® Vivid της Αμερικάνικης Εταιρείας ACON.

O διεθνώς καταξιωμένος μετρητής σακχάρου αίματος Οn Call® Vivid διαθέτει:

100% ακρίβεια μετρήσεων σύμφωνα με το πρόσφατο ISO 15197:2013

Ακρίβεια αποτελεσμάτων και σε ασθενείς με υψηλές ή και χαμηλές τιμές αιματοκρίτη με την τεχνολογία αυτόματης διόρθωσης

Προειδοποίηση για εμφάνιση υπεργλυκαιμίας, υπογλυκαιμίας, αλλά και κετονών ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα και να αποφευχθούν επικίνδυνες καταστάσεις

Ειδική συσκευασία για τις ταινίες που φέρουν 4 ηλεκτρόδια επίχρυσα για μέγιστη ακρίβεια

Απλούστευση της διαδικασίας μέτρησης γιατί δεν απαιτεί κωδικοποίηση και η κάθε μέτρηση διαρκεί μόνον 5 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας μια μικρή σταγόνα 0,8 μL αίματος.

Ακρίβεια και αξιοπιστία των αποτελεσμάτων είτε το τριχοειδικό αίμα λαμβάνεται από την άκρη του δακτύλου, είτε από την παλάμη είτε από το αντιβράχιο του ασθενούς

Software Μέτρησης

Από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το SOFTWARE (σε συμπιεσμένη μορφή), το οποίο είναι απαραίτητο για την παρακολούθηση του σακχάρου μέσω υπολογιστή.

Οδηγίες

Ο μετρητής μας ON CALL συνδέεται μέσω ειδικού καλωδίου USB με υπολογιστές που έχουν Windows τουλάχιστον έκδοση 7. Στη συνέχεια μέσω αυτού του προγράμματος αν συνδεθεί ο μετρητής με υπολογιστή στον οποίο έχει εγκατασταθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα τότε όλες οι μετρήσεις που έχει πάρει ο ασθενής φαίνονται ηλεκτρονικά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατεβάσετε τον Οδηγό Εγκατάστασης και Εγχειρίδιο Χρήσης