Ο πιο «έξυπνος» τρόπος να πάρετε σίδηρο

Η έλλειψη σιδήρου (Fe) αποτελεί τη συνηθέστερη διατροφική διαταραχή και αφορά ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, κυρίως γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, αθλητές, εφήβους και ηλικιωμένα άτομα.
Οφείλεται σε ανεπαρκή πρόσληψη από τη διατροφή, σε ανεπαρκή απορρόφηση από το λεπτό έντερο, σε αυξημένες απώλειες ή σε αυξημένες ανάγκες λόγω ανάπτυξης ή εγκυμοσύνης. Τα συνήθη συμπτώματα που τη συνοδεύουν είναι η εύκολη κόπωση, η αδυναμία, το ωχρό δέρμα, η ευερεθιστότητα, το αίσθημα παλμών, οι εμβοές, τα εύθραυστα νύχια, η απώλεια μαλλιών και η μειωμένη ικανότητα συγκέντρωσης.

Η αποκατάσταση της έλλειψης προϋποθέτει την αντιμετώπιση της αιτίας που την προκάλεσε με ταυτόχρονη χορήγηση σκευασμάτων σιδήρου, τα οποία συχνά προκαλούν ενοχλήσεις όπως κοιλιακό άλγος, ναυτία, έμετο, δυσκοιλιότητα ή διάρροια. Επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις η αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων αυτών ενδέχεται να είναι περιορισμένη γεγονός που οφείλεται σε μειωμένη απορρόφηση λόγω ηλικίας, ορισμένων παθήσεων ή άλλων παραγόντων.

Τώρα υπάρχει λύση :

 

Η πρωτοποριακή προσέγγιση στην κάλυψη των αναγκών του οργανισμού μας με σίδηρο.

 

 

Το SiderAL® Forte χρησιμοποιεί μία καινοτόμα και βραβευμένη τεχνολογία, τη σουκροσωμική τεχνολογία, για την μεταφορά και απόδοση του σιδήρου στον οργανισμό, χάρη στην οποία:

 • Αυξάνει σημαντικά την απορρόφηση του σιδήρου
 • Καλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού με μικρή δόση σιδήρου
 • Αποφεύγονται οι γαστρεντερικές ενοχλήσεις που παρατηρούνται συχνά με τα σκευάσματα σιδήρου όπως ναυτία, έμετος, δυσκοιλιότητα, κοιλιακό άλγος κ.ά.
 • Έχει απλή και ευχάριστη χορήγηση
  • Λαμβάνεται με γεμάτο ή άδειο στομάχι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας
  • Δεν έχει μεταλλική γεύσηPrint
  • Δεν μαυρίζει τα δόντια και τα ούλα
  • Αρκεί μία φορά την ημέρα

Τι είναι η σουκροσωμική τεχνολογία;

Η σουκροσωμική τεχνολογία είναι μία διεθνώς πατενταρισμένη τεχνολογία, η οποία βασίζεται στη σουκροσωμική δομή και την ικανότητά της να περνά αναλλοίωτη από την πεπτική οδό και να έχει υψηλή απορρόφηση στο έντερο.

 

 

 

Η σουκροσωμική δομή, η οποία περιέχει το σίδηρο και τις βιταμίνες, λειτουργώντας ως «Δούρειος Ίππος» περνά αναλλοίωτη από το στόμα, τον οισοφάγο, το στομάχι και φθάνει στον έντερο όπου απορροφάται.
Στη συνέχεια μεταφέρεται στο ήπαρ όπου απελευθερώνει τον σίδηρο και τις βιταμίνες στον οργανισμό.
 

100% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ :
Λεκιθίνη ηλιοτροπίου, Φωσφορικό ασβέστιο, Εστέρες λιπαρών οξέων με σουκρόζη, Πρωτεΐνες γάλακτος (μόνον καζεΐνες), Προ-ζελατινοποιημένο άμυλο ρυζιού.

Φύλλο Οδηγιών Χρήσης Φύλλο Οδηγιών Χρήσης
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ SiderAL® Forte
Σίδηρος 28 mg
Βιταμίνη C 70 mg

Συνιστώμενη δοσολογία 1 κάψουλα την ημέρα

To SiderAL® Forte περιέχει εκτός από τον σίδηρο και βιταμίνη C, η οποία είναι πολύτιμο συστατικό για τον ανθρώπινο οργανισμό γιατί

 • βοηθά στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ακόμα και στην περίπτωση αυξημένης σωματικής δραστηριότητας
 • συμμετέχει στο σχηματισμό του κολλαγόνου για την στήριξη των αγγείων, την καλή υγεία του δέρματος, των οστών, των δοντιών κ.ά.
 • συνεισφέρει στην καλή ψυχολογική λειτουργία και στην προστασία από το οξειδωτικό στρες

Επιπλέον, η βιταμίνη C έχει ιδιαίτερη σημασία για τα άτομα που παρουσιάζουν έλλειψη σιδήρου γιατί συμμετέχει στη διαδικασία σχηματισμού της αίμης, που είναι βασικό συστατικό της αιμοσφαιρίνης.

Πηγές :

1.Παπαΐωάννου Μ. Γατσά Ε. Σιδηροπενική αναιμία, Heama 2013; 4(1):1-12, 2. Φύλλο οδηγιών χρήσης προϊόντος SiderAL® Forte, 3. Pisani A. et al, Nephrol Dial Transplant,2014;0:1-8 (doi:10.1093/ndt/gfu357), 4. Tarantino G et al, Blood,2015;126(23):4561, 5. Brilli E. et al Blood, 2016;128:3618, 6. Fabiano A. et al, Eur. J. Pharmac Scien,2018;111:425-4316, 7. EU Register on nutrition and health claims.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: SiderAL® Forte 86296/1-10-2014 (Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ).
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Μην υπερβαίνεται την ημερήσια συνιστώμενη δόση.