Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου 2019

Παγκόσμια ημέρα ύπνου 2019

«Καλός ύπνος» σημαίνει «καλή υγεία» σε όλες τις ηλικίες

Η Valetonina® γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου και μας υπενθυμίζει ότι ο «καλός ύπνος»  διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη σωματική και ψυχική μας υγεία, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε.

Όταν απολαμβάνουμε έναν «καλό ύπνο» ο εγκέφαλός μας προετοιμάζεται σωστά για τις απαιτήσεις της επόμενης μέρας, ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις καθημερινές δραστηριότητες και βελτιώνεται η ψυχική μας διάθεση. Ο «καλός ύπνος» είναι πολύτιμος σύμμαχος του καλού μεταβολισμού, της σωστής ανάπτυξης των παιδιών, της ομορφιάς και της καλής υγείας.

Πότε απολαμβάνουμε έναν «καλό ύπνο»;

Ο καλός ύπνος πρέπει να έχει σωστή διάρκεια αλλά και ποιότητα, δηλ. να μην υπάρχουν αφυπνίσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έχουμε κοιμηθεί καλά όταν ξυπνάμε ανανεωμένοι και δεν νιώθουμε υπνηλία μέσα στη μέρα.

Βελτιώστε το χώρο που κοιμάστε ώστε να νιώθετε άνετα, αφήστε έξω από την κρεβατοκάμαρα τη δουλειά, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς, δημιουργήστε μία υγιεινή ρουτίνα ύπνου και απολαύστε έναν αναζωογονητικό ύπνο.

Όνειρα γλυκά από την Valetonina®

 

Διατίθεται στα φαρμακεία.

Λίγα λόγια για τη Win Medica

Η Win Medica είναι μία ελληνική φαρμακευτική εταιρεία με ταχύτατη ανάπτυξη που δραστηριοποιείται στην φαρμακευτική αγορά από το 2008 μέσω στρατηγικών συμμαχιών με καταξιωμένες ερευνητικές εταιρείες για την εισαγωγή και κυκλοφορία καινοτόμων σκευασμάτων, ενώ παράλληλα αναπτύσσει υψηλής προστιθέμενης αξίας γενόσημα φάρμακα. Τοποθετείται στρατηγικά στις ανερχόμενες αγορές των βιοτεχνολογικών προϊόντων και επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη μέσω εθνικών και διεθνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Σήμερα απασχολεί 135 εργαζομένους με μεγάλη εμπειρία στη φαρμακευτική αγορά.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 91443/23-12-2015
(Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ).
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυες, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Προηγούμενο άρθροWin Medica – Greece Race for the Cure 07/10/18
Επόμενο άρθροSiderAL Drops